TOPdesk

0512 305 710

-

TOPdesk

TOPdesk is het registratiesysteem wat gebruikt wordt voor het vastleggen van incidenten met betrekking tot de automatisering. Bij dit programma zit een webinterface voor de eindgebruikers. Deze webinterface heet TOPdesk self-service desk. Met behulp van TOPdesk self-service desk kunt de status van de door u gemelde incidenten raadplegen. ICT-coördinatoren kunnen alle incidenten van hun eigen locatie volgen.

TOPdesk self-service desk is te bereiken via http://topdesk.csgliudger.nl

U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee u ook aanmeldt bij de computers van CSG Liudger.