0512 305 710

-

Software bestellen

Je kan via Slim software bestellen van Microsoft (o.a. de 'klapper' Vista Ultimate & Office Enterprise 2007 à € 30,-- of Office for Mac 2008 à € 17,--), Adobe, Symantec, McAfee, Corel en nog veel meer software. Maar zelfs ook computerboeken en jaarabonnementen op computertijdschriften!

Je hoeft bij het eerste bezoek aan Slim (slim.nl) – nadat je op 'medewerker/docent' hebt geklikt - je alleen maar met je csgliudger-emailadres aan te melden en vervolgens 2x op de knop 'verder' te klikken. Daarna wordt het wachtwoord automatisch naar je gemaild. Log nu in met je csgliudger-emailadres en het wachtwoord, bestel wat je wilt hebben, kies je betalingswijze en het bestelde wordt na ontvangst van de betaling per post naar het door jou opgegeven eigen huisadres opgestuurd.

Uitgebreidere handleiding

Stap voor stap lees je in deze handleiding hoe een online bestelling bij Slim geplaatst kan worden, hoe moet worden betaald en hoe de software bij jou wordt afgeleverd.

Je dient de volgende stappen te nemen:

• Ga naar http://www.slim.nl en klik op medewerker/docent.
  • Log in door jouw eigen e-mail adres van CSG Liudger in te vullen ( ...@csgliudger.nl ). Andere emailadressen worden niet geaccepteerd.
  • Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt, dan heb je nog geen wachtwoord. Vul dan alleen jouw e-mail adres in (dus geen wachtwoord) en klik vervolgens op verder. Daarna wordt nog een keer gevraagd of dit emailadres klopt omdat deze bij Slim nog niet bekend is. Klik dan nogmaals op verder. Je ontvangt dan een e-mail van Slim met het wachtwoord. Je kan nu met dit wachtwoord inloggen op de website van Slim.
  • Je komt nu in de digitale winkel, SlimDirect, met alle producten waar de instelling rechten voor heeft verkregen. Je kunt selecteren op diverse bestelmanieren, bijvoorbeeld een lijst van alle producten of op categorie of op leverancier. Bestel de software door de producten aan te klikken op het winkelwagentje en klik vervolgens op OK om de bestelling te bevestigen en te laten uitvoeren. Ieder product kan slechts één keer besteld worden.
  • Het is zo bij CSG Liudger zo geregeld dat je bestelling via de post op je huisadres wordt bezorgd. Je moet daarom tijdens je eerste bestelling je naam en adresgegevens invullen. Doe dit zorgvuldig!
  • Klik op OK om de bestelling definitief te maken of verwijderen om te annuleren. Na bevestigen, krijg je de mogelijkheid om 1) direct via een creditcard/i-Deal te betalen of 2) via een overschrijving. In dit laatste geval ontvang je via de e-mail de betalingsinstructies van Slim. Let op: Betaal binnen 2 weken, onder vermelding van de gegevens die in het e-mail bericht staan. Indien de betaling niet binnen 2 weken is voldaan, wordt jouw bestelling automatisch verwijderd.
  • Na ontvangst van de betaling stuurt Slim de software naar je huisadres. Je ontvangt een e-mail van Slim op het moment dat de software verstuurd wordt.
  • Controleer altijd zo snel mogelijk of het de juiste software betreft. Je kunt eventuele vragen en/of opmerkingen over de levering alleen stellen aan slimdirect@slim.nl.
  • Het is niet toegestaan de programmatuur te gebruiken op het moment dat je niet meer ingeschreven staat, niet meer werkzaam bent of op een andere manier niet meer verbonden bent aan CSG Liudger.