Tips voor thuis

Op deze pagina vindt u informatie voor het gebruik van een computer, al dan niet met betrekking tot CSG Liudger.

Software bestellen via Slim.nl

CSG Liudger heeft als onderwijsorganisatie contracten gesloten met Slim.nl. Hierdoor is het voor medewerkers en leerlingen mogelijk om met zeer hoge kortingen recente software aan te schaffen.

Anti-virus software

Het is zeer verstandig om ook thuis voldoende maatregelen te treffen ter voorkomen en bescherming tegen computervirussen. Hiervoor zijn vele oplossingen op de markt. Van eenvoudige gratis anti-virus software tot uitgebreide commerciële beveiligingspakketten.

Voorbeelden van goede gratis anti-virus software:

Veilig internetten

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Thuis, op school of op het werk: bijna iedereen maakt er wel gebruik van. Er zijn steeds meer toepassingen en diensten beschikbaar en mede door het toenemend aantal mensen met een breedbandaansluiting stijgt het internetgebruik snel.