Producten & diensten

0512 305 710

-

Wifi

Wifi is de algemeen gehanteerde standaard voor draadloze computernetwerken binnen gebouwen. Binnen de gebouwen van CSG Liudger, met uitzondering van locatie De Ring, is er een draadloos netwerk beschikbaar.

Gebruikers van het draadloos netwerk hebben enkel toegang tot internet en e-mailfunctionaliteiten van CSG Liudger. Overige netwerkfunctionaliteiten zijn met dit draadloos netwerk nog niet toegankelijk.

Medewerkers en leerlingen van CSG Liudger kunnen gebruik maken van het draadloos netwerk 'csgliudger'. Op een laptop, tablet of smartphone moeten netwerkinstellingen ingesteld worden om verbinding te kunnen maken met het draadloos netwerk 'csgliudger'. Voor het instellen van de juiste gegevens, zijn er een aantal handleidingen beschikbaar:

Laptops

Tablets en smartphones