Producten & diensten

Producten & diensten catalogus

Deze producten en diensten catalogus biedt informatie over diverse aspecten van de ICT-voorzieningen en het ICT-beheer binnen CSG Liudger.

Applicaties / programma's

Categorie programma's bevat artikelen m.b.t. de programmatuur (software) die binnen CSG Liudger gebruikt wordt, of beschikbaar gesteld wordt door CSG Liudger. Klik op een van onderstaande artikelen voor meer informatie.

Apparatuur

De categorie apparatuur bevat artikelen m.b.t. apparatuur (hardware) dat binnen CSG Liudger gebruikt wordt, of door de organisatie beschikbaar gesteld wordt. Klik op een van onderstaande artikelen voor meer informatie.

Organisatie

De categorie Organisatie bevat artikelen met betrekking tot de organisatie rondom ICT binnen CSG Liudger. Voor meer informatie over een bepaald onderwerp klikt u op een van onderstaande artikelen.