Nieuwe medewerker? Lees hier hoe je snel aan de slag kunt!

Opmerkingen?
Storing melden?
Vragen ?

Telefoon:
0512 305 710

E-mail:
helpdesk@csgliudger.nl

-

Nieuws

Uitbreiding draadloos netwerk

21 February 2013

In de voorjaarsvakantie is het draadloze netwerk binnen de gebouwen van CSG Liudger uitgebreid.

E-mailsysteem CSG Liudger vernieuwd

03 August 2012

Naar aanleiding van een ernstige storing in het e-mailsysteem van CSG Liudger, is eind juli 2012 het gehele e-mailsysteem vervangen.

Verhuizing serverruimte

15 May 2012

Vanwege de verhuizing van de centrale serverruimte van de Raai naar de Splitting en het omleggen van de bekabeling is het van 6 t/m 10 juli niet mogelijk het netwerk te benaderen.

Twitter

Projecten

Bezoek aan NSCLC in Ainsdale (Engeland), maart 2009

In maart 2009 is een delegatie van CSG Liudger waaronder enkele medewerkers van de afdeling ICT, op bezoek geweest bij het North Sefton City Learning Centre. Dit leerzame 3 daagse bezoek was helaas snel voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog.

» Lees het volledige verslag, inclusief fotoreportage

Nieuwbouw De Ring 2009

Rondom de voorjaarsvakantie is er keihard gewerkt om het nieuwe gebouw van locatie De Ring in te richten. Hierbij hoorden natuurlijk ook vele werkzaamheden op het gebied van ICT. Diverse servers, vele computers en honderden netwerkkabels verder, draaien de computers. De tijd is voorbij gevlogen, maar gelukkig hebben we de foto's nog.

» Lees het volledige verslag, inclusief fotoreportage

Verbouwing serverruimte 2008

In de zomervakantie van 2008 is de serverruimte van CSG Liudger grondig verbouwd. Dit was nodig om de uitgevoerde en toekomstige uitbreidingen plaats te kunnen geven.

» Lees meer over de verbouwing

Aanleg glasvezelverbinding dec. 2007

Vanwege de alsmaar grotere afhankelijkheid van een stabiele en snelle internetverbinding, is besloten om de school aan de sluiten op een razendsnelle glasvezelverbinding. Er was nog geen glasvezelfaciliteit in de buurt. De bekabeling is daarom speciaal voor CSG Liudger aangelegd in de trottoirs en straten in de omgeving van de schoolgebouwen.

» Lees meer over de aanleg van de glasvezelbekabeling (incl. foto's!)