0512 305 710

-

Uitbreiding draadloos netwerk

In de voorjaarsvakantie is het draadloze netwerk binnen de gebouwen van CSG Liudger uitgebreid. Met uitzondering van locatie De Ring is er nu in alle gebouwen een locatiedekkend draadloos netwerk beschikbaar.

Alle medewerkers en leerlingen van CSG Liudger kunnen gebruik maken van het draadloos netwerk 'csgliudger'. Om verbinding te maken met het draadloos netwerk moet er op een laptop, tablet of smartphone netwerkinstellingen ingesteld worden om verbinding te kunnen maken met het draadloos netwerk 'csgliudger'. In het artikel Wifi zijn handleidingen beschikbaar voor het instellen van de juiste gegevens voor op uw laptop, tablet of smartphone.